Geluidseisen: 

alles op rijtje

Wat weet jij van de nieuwe geluidseisen voor buiten-units van warmtepompen en airconditioners? 

De wijziging in het bouwbesluit heeft gevolgen voor nieuwe bouwaanvragen. Maar ook voor de plaatsing van nieuwe buiten-units waar geen bouwaanvraag nodig is. Maar wat zijn nou precies die eisen? En hoe ga je daar als installateur, adviseur of bouwer mee om? En hoe werken die berekeningen?

Je vindt de antwoorden op je vragen en een helder overzicht in de whitepaper Geluidseisen. Zorg dat je deze kennis niet mist. Vraag nu jouw exemplaar aan!

Rudy Grevers

Al vanaf het moment dat er sprake was van nieuwe richtlijnen voor geluid hebben wij ons niet alleen laten horen, we hebben ook veel kennis opgedaan. Die stellen we graag beschikbaar aan de gehele bouwkolom.

Rudy Grevers - Manager Woningbouw Alklima / Mitsubishi Electric

"Dit whitepaper gaf mij snel inzicht in de regelgeving. Dat is waardevol. Ik heb  zelfs een berekening gemaakt voor mijn eigen situatie. Voor klanten weet ik nu hoe ik dat doe. Dank voor jullie duidelijke uitleg." 

Huib de B. - installateur

Arjen de Jong

"Soms maak ik gekscherend de opmerking dat Alklima een kennisorganisatie is. Voor een deel is dat waar. Deze whitepaper laat dat wat mij betreft zien: complexe materie vertaald naar praktische informatie. Laat het in jouw én het voordeel van je klanten werken"

Arjen de Jong - Algemeen directeur   Alklima / Mitsubishi Electric  

© Alklima B.V. 2021 |   Privacy & Cookie statement

  

Built with